2024

MetLife opět mezi nejlepšími: Pojišťovna popáté získala ocenění Czech Superbrands

4 min
Jun 19, 2024

Pojišťovna MetLife, která se řadí mezi přední poskytovatele životního pojištění v České republice, již popáté v řadě obdržela ocenění v respektované soutěži Czech Superbrands. Odborná porota 12. ročníku programu ocenila vysokou kvalitu služeb a produktů, jež MetLife nabízí svým klientům. I přes silnou konkurenci v odvětví dokázala pojišťovna potvrdit svou pozici mezi nejlepšími značkami na českém trhu.

„Ocenění Czech Superbrands je pro nás potvrzením toho, že naše úsilí poskytovat klientům ty nejlepší služby a produkty se vyplácí. Je to pro nás velká čest a zároveň závazek do budoucna, abychom i nadále drželi vysoký standard kvality. Zisk tohoto titulu je důkazem, že naše více než 30leté působení na českém trhu je důležité a že jsme pro naše klienty důvěryhodným a spolehlivým partnerem,“ řekl Milan Drdoš, ředitel marketingu a komunikace pojišťovny MetLife.

Superbrands je celosvětově nejuznávanější nezávislou autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Již téměř 25 let vybírá ve více než 90 zemích světa ty nejlepší značky na základě jednotných kritérií. V Česku letos projekt Superbrands vstoupil do svého 12. ročníku a o nejlepších značkách v kategoriích B2C a B2B rozhodovaly dvě nezávislé poroty – Consumer Brand Council a Business Brand Council.

Oceněné značky se vyznačují dobrou pověstí a zákazníci si s nimi spojují důležité hodnoty a mají k nim osobní vztah. Projekt Superbrands pomáhá značkám upevnit jejich prestiž a představuje veřejnosti příběhy jejich úspěchu. 

Hodnocení značek v programu Superbrands probíhá ve třech kolech podle různých kritérií. V prvním kole jsou značky nominovány na základě obchodních výsledků, následuje průzkum mezi spotřebiteli a v posledním kole vybere odborná komise ty nejlepší z nejlepších. V Česku je registrováno přes milion značek, ale ocenění Superbrands získá pouze elitní výběr v každém segmentu trhu.

Pojišťovna popáté získala ocenění Czech Superbrands
MetLife opět mezi nejlepšími: Pojišťovna popáté získala ocenění Czech Superbrands

O společnosti MetLife

Společnost MetLife, Inc. (NYSE: MET) je prostřednictvím svých dceřiných a přidružených firem jednou z předních světových společností poskytujících finanční služby v oblasti pojištění, anuit, zaměstnaneckých benefitů a správy aktiv, které pomáhají individuálním i firemním zákazníkům vytvořit jistější budoucnost. Společnost MetLife byla založena v roce 1868, svoji činnost vykonává ve více než 40 zemích a zaujímá vedoucí postavení ve Spojených státech, Asii, Latinské Americe, Evropě a na Středním východě. Další informace naleznete na adrese www.metlife.com.

MetLife v České republice

Pojišťovna MetLife (MetLife Europe d.a.c.) nabízí své služby v České republice od roku 1992. Dlouhodobě se umisťuje v žebříčku top 10 nejvyužívanějších pojišťoven v oblasti životního pojištění. Více informací na www.metlife.cz.

Po více informací kontaktujte

Crest Communications, a.s.
Veronika Hášová
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
+ 420 737 230 060
veronika.hasova@crestcom.cz